banner175
Kaldırım işgaline canlı yayınla dikkat çektiler
İŞKENCEYE DÖNDÜ
Denizli’de kaldırımlara araç park edilmesi nedeniyle yayalar büyük sıkıntı yaşıyor. Bu durum hem profesyonel, hem de sosyal medyada sık sık gündeme getiriliyor. Özellikle şu yağmurlu günlerde kaldırımlarda araç işgali yüzünden yayalar adeta işkence çekiyor.
 
CANLI YAYINLI TEPKİ
Bu durum; Denizli’deki trafik sorunlarına dikkat çekmek ve bilinçli sürücüleri artırmak için kurulan, facebook’taki Denizli’de Trafik Grubu’nda da sık sık gündeme geliyor. Grup Yöneticisi Osman Başpınar da işini gücünü bıraktı; son olarak bir aracın kaldırımı tamamen kapattığı bir bölgeden canlı yayın yaptı.
 
ARAÇ KALDIRIMDA, YAYA YOLDA
Birlerce kişi tarafından izlenen canlı yayında, yayaların yolu kullanmak için adeta cambaz gibi hareketler yaptığı rahatlıkla görülebiliyor. Özellikle bebek arabalı ya da özürlü aracıyla geçmeye çalışan yurttaşların yaşadığı zorluklar dikkat çekiyor.
 
YETKİLİLER DUYARLI OLMALI
Çok sayıda yorumla yapılan canlı yayına destek geldi. Denizlililer, bu konuda yöneticilerin daha duyarlı olması konusunda hemfikir oldu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku