banner175
Kaldırımı çitle çeviren otoparkçı
Denizlililer, kaldırımların yayalara bırakılmamasından sık sık şikayet ediyor. Bu isyanlar, Denizli Emniyet Müdürlüğü’nü de harekete geçirdi ve kaldırımlara park eden araçlar bir bir çekilmeye başladı.
 
Ancak Bayramyeri 357 Sokak’taki bir otopark, kaldırım işgalinde level atladı. Tüp patlaması nedeniyle kullanılamaz hale gelen ve yıkılan binanın yerine yapılan otoparkın işletmecisi, arazisini kaldırıma doğru yarım metreden fazla genişletti.
 


Otoparkçı, bununla da kalmadı, işgal ettiği bölümü çitle çevirdi. Çok hareketli bir otobüs durağının da bulunduğu yerde yayalara neredeyse hiç yer kalmadı.
 
Otobüs duraklarında bekleyen yolcu sayısı arttığında, kaldırımın tamamen kapanmasına ve yayalara hiç yer kalmamasına sebep olan bu görüntü için vatandaşlar çözüm bekliyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
hasan 7 yıl önce

keşke zabıta gerektriği gibi ceza kesse kaldırımda zaten biz değil araçlar evlerin eşyaları mağaza vitrinleri vsvs bulunuyor biz değil onlar kullanıyor

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku