banner175
Kale'de asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinin Adamharmanı Mahallesi'ni ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin Narlı Mahallesi makası ile Adamharmanı arasında yaptığı asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan’a Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, belediye meclis üyeleri, AK Parti Kale İlçe Başkanı Bilal Tıkım, AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakcı ve beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan ilk olarak Kale'nin Adamharmanı ve Narlı Mahallesi makası arasında yer alan çalışmaları inceledi. Burada kendisine selam veren vatandaşlarla sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Zolan, Adamharmanı Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
"Konforlu ve güvenli"
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırım ve hizmetlerini anlatan Başkan Osman Zolan, vatandaşları koronavirüse karşı tedbirli olmalarını, maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmeleri tavsiyesinde bulundu. Kale ilçesindeki yol çalışmalarının hızla sürdüğünü, kısa süre içinde tamamlayacaklarını kaydeden Başkan Zolan, "Güle güle kullanın, hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermeden kullanalım. Çok işlek ve önemli bir yol burası. Vatandaşımızın talep ettiği ve sürekli kullandığı güzergahları üst seviyede konforlu ve güvenli hale getiriyoruz. Yaptığımız bu 4 kilometrelik yolumuz hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
"Denizli’nin güzelliğine güzellik katmaya devam ediyoruz"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin güzelliğine güzellik katmaya devam ettiklerini belirterek, hemşehrilerinin daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için ilk günkü heyecanla gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Adamharmanı ve Narlı Mahallesi'nin ihtiyacı olan
asfaltlama çalışması ile yolları daha konforlu ve güvenli bir hale getirdiklerini kaydeden Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızın nerede neye ihtiyacı varsa gidermeye devam ediyoruz. Denizlimiz için ne yapsak az, hemşehrilerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor" dedi.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku