banner175
Kale ilçe ziyareti kaldığı yerden

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen hafta Tavas ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle Kale ilçe ziyaret programını yarıda kesmiş, ekipleri koordine etmek üzere yangın bölgesine gitmişti.

Geçen haftaki ziyaret programında Kale Belediyesi, AK Parti Kale İlçe Teşkilatı, MHP Kale İlçe Teşkilatı, Kale Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve esnafla bir araya gelen Başkan Osman Zolan, dün (10 Ağustos Salı) ilçe programına kaldığı yerden devam etti. Başkan Zolan'a Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, AK Parti Kale İlçe Başkanı Bilal Tıkım, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer ile beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan ilk olarak Kale Kaymakamı Abdülkadir Şahin'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

20'DEN FAZLA ORMAN YANGINI MEYDANA GELDİ
Başkan Zolan daha sonra Şehit Ömer Halisdemir Tepesi'nde Kaleli muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Osman Zolan, bu süreçte Denizli'de 20'den fazla orman yangını meydana geldiğini, yangınların Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü itfaiye ekipleri tarafından başarılı müdahalelerle büyümeden söndürüldüğünü söyledi.

Yangınların seferberlik içinde, elbirliği ile kontrol altına alındığını vurgulayan Başkan Zolan, "Allah'ım beterinden korusun. Milletimiz yine bir ve beraber oldu, bu zorluğa da geçit vermedi. Her birine yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Zolan muhtarlarla toplantının ardından Kale ilçesinde çalışan Büyükşehir Belediyesi personeli ile bir araya gelerek dertlerini dinledi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku