banner175
Kangren Kavşak, Başkan Zolan'ın girişimleriyle genişleyecek
Denizli 11. Komando Tugayı’na ait yaklaşık 7 milyon lira değerindeki arsanın Milli Savunma Bakanlığı tarafından bedelsiz olarak Denizli Büyükşehir Belediyesine devredilmesinin ardından Belediye, kavşak düzenlemesine başladı.
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dumlupınar ve Lise Caddeleri ile 1471 sokağın kesiştiği noktada bulunan ve Fırka Bahçesi ya da Çıtır Kavşağı olarak bilinen bölgedeki 11. Tugay Komutanlığı’na ait 2 bin 661 metrekarelik arsanın içinde iş makinaları çalışmaya başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Osman Zolan’ın geçtiğimiz yıl Ocak ayında Ankara’da 3 gün süren görüşmelerinin ardından Milli Savunma Bakanlığı’ndan 7 milyon değerindeki arsayı bedelsiz olarak aldı. Arsanın Büyükşehir Belediyesi’ne bedelsiz olarak devredilmesinin ardından bölgede bir kavşak düzenlemesi yaparak trafik yoğun son vermek için  Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı.
 
İş makinalarının düzenleme yaptığı Çıtır Kavşağı’nda özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik yoğunluğu içinden çıkılamaz hale geliyor. Düzenlemenin yapılmasıyla bölgede trafiğin bir hayli rahatlayacağı ön görülüyor.
 
Haber: Murat DEMİRBİLEK
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku