banner175
Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuz'nda sona gelindi
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı, kent merkezi ile Tavas, Acıpayam, Çivril ve Honaz olmak üzere toplam 7 adet yapılacak yüzme havuzundan biri olan Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nda sona gelindi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tamamlanma aşamasına gelen tesiste incelemede bulundu. Kaba inşaatı tamamlanan binada tesisat  işleri yapılırken, Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzu'nun toplam 3835 metrekare kapalı alana sahip olacağı kaydedildi.  Bodrum ve zemin kattan oluşan tesiste yarı olimpik yüzme havuzu ve eğitim havuzu olmak üzere iki adet havuz olacağı belirtildi. Kapalı yüzme havuzunun yanında farklı spor kurslarının da verileceği 2 adet spor salonu bulunan tesiste, 2 adet antrenör odası, kafeterya, doktor odası, soyunma odalarının da bulunduğu ifade edildi.
 
Bölgeye hitap edecek
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, incelemenin ardından yaptığı açıklamada, inşaatın hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, tesisin kısa sürede de tamamlanacağını kaydetti. Tesisin tamamlanmasının ardından ücretsiz yüzme kurslarının başlayacağını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Burada hanım kardeşlerimize, çocuklarımıza, gençlerimize yüzme öğreteceğiz. Yine buradaki spor salonlarımızda pilates, zumba gibi farklı spor dallarında kurslarımız olacak. Amacımız 7'den 70'e tüm vatandaşlarımıza spor yaptırmak" diye konuştu. Tesisin sadece Karahasanlı'ya değil tüm bölgeye hitap edeceğini vurgulayan Başkan Zolan, "Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzumuz şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Söz verdiğimiz tüm yatırımlarımızı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku