banner175
Kayıhan, Hürriyet ve Asmalıevler'e altyapı müjdesi
 Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Kayıhan Mahallesi'nde kuruldu. Kayıhan Kapalı Pazaryerinde düzenlenen iftara, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile davetliler ve çok sayıda vatandaş ile mahalle muhtarı katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. Salgından dolayı 2 yıl ara verdikleri iftar buluşmalarına kaldıkları yerden devam ettiklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, "Burası, Kayıhan, Hürriyet ve Asmalıevler mahallelerimizin birleştiği yer. Vatandaşlarımızı davet ettik sağ olsunlar bu daveti kabul ederek bizle aynı sofrayı paylaştılar, kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzelliğimiz, değerlerimiz çoğalarak devam etsin. Gönül sofrasında birlikteyiz" dedi.
 
 “Hizmet destanları yazdık”
 
Kayıhan, Hürriyet ve Asmalıevler mahallelerinde altyapı çalışmalarına başladıklarının müjdesini veren Başkan Zolan, “Hayırlı olsun. Denizli’mizin altyapısına çok yoğun, tarihi anlamda yatırımlar yaptık. Gerçekten hizmet destanları yazdık. Birçok alanda olduğu gibi bu altyapı çalışmamızı da tamamlayıp daha güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz” dedi. Yüzyılın yatırımını Kayıhan, Hürriyet ve Asmalıevler mahallelerinde başlattıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Allah’ım hayırlı ve mübarek eylesin” ifadelerini kullandı. Ramazan ayının sonuna yaklaştıklarını da hatırlatan Başkan Zolan, ayrıca tüm vatandaşların Kadir Gecesi ile bayramlarını tebrik etti.
 
Mahşer-i Cümbüş bir kez daha Denizlililerden tam not aldı
 
Öte yandan Denizlililerin ramazan ayında vazgeçilmez mekanı haline gelen Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde dün akşam Türkiye’de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş bir kez daha sahne aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda “Tiyatro Sporu”nu sergileyen Mahşer-i Cümbüş başarılı performansları ile tiyatro severlerden tam not aldı. Oyuncuların doğaçlama oyunları sırasında yaptıkları espriler izleyenleri kahkahaya boğdu. Büyük beğeni toplayan oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku