banner175
Kent Konseyi yeni dönem için bir araya geldi
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri yeni dönemin ilk toplantısını Kent Konseyi’nde gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Meclis başkanları ve yürütme kurulu üyeleri geçtiğimiz dönemde gerçekleştirilen program ve projeleri değerlendirerek yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler ile ilgili fikir paylaşımında bulundu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyinin hayata geçirdiği örnek çalışmaları ile birçok ilde öncülük yaptığını ifade eden Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, yeni dönemde de çalışmaların devam edeceğini söyledi. Başkan Değirmenci, “Yeni döneme ilişkin ilk yürütme kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Yaz döneminde yürütme kurulumuzun Genel Kurulunu yapmıştık. Yürütme kurulumuza yeni katılan arkadaşlarımız ve Meclis başkanlarımız ile beraber önümüzdeki dönemde yapacağımız çalışmaları konuşacağız” diye konuştu.
 
Yeni projeler olacak
 
Yeni dönemin güzellikler getirmesini dileyen Değirmenci, sözlerini şöyle sürdürdü: “ İnşallah yeni dönem Kent Konseyi için, Denizlimiz için güzelliklere vesile olsun. Tabi ki geçtiğimiz yıllardan devam eden gelenekselleşmiş projelerimiz var. O projelerimizi aynı heyecanla sürdüreceğiz. Bunun yanı sıra yeni projelerimiz de olacak. Özellikle Mahalle Meclisi kurduğumuz mahallelerimizdeki vatandaşlarımızla ortak projeler yapacağız. Bu yıl Mahalle Meclisi sayısını artırarak daha çok vatandaşımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Bereketli bir dönem olmasını temenni ediyorum."
 
Hedef: Denizli'de yaşayan herkese ulaşmak
 
Genci ile yaşlısıyla, engellisi ile Denizli'de yaşayan 1 milyon 27 bin vatandaşa ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden Değirmenci, "Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan bu güne kadar Kent Konseyinin bütün projelerine ve çalışmalarına destek vermiştir. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan’a teşekkür ediyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku