banner175
Kent Konseyi yeni dönemde de gönüller yapabilmek için yola çıktı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi 2018-2019 yeni dönem çalışmaları için bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya yürütme kurulu üyeleri katıldı. Sosyal belediyecilik alanında Kent Konseyi’nin başarılı birçok projeyi hayata geçirdiğini kaydeden Değirmenci, “Yeni bir döneme başlıyoruz. İnşallah 2018-2019 dönemi Kent Konseyimiz için güzelliklere ve hayırlara vesile olsun. Denizli’deki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile ortak çalışmalar yaparak Denizlimize hizmet etmeye çalışıyoruz. İstiyoruz ki, Denizli’de yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini biraz daha artırıp 'iyi ki Denizli’de yaşıyoruz' dedirtelim” dedi.
 
Ortak payda Denizli
 
Denizli ismini ve Denizli markasını yüceltmek için sürekli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Değirmenci, “Denizli’ye hizmet etmenin pek çok yönü var. Fiziki yatırımlar yapılacak ama daha önemlisi gönülleri yapabilmektir. Bu şehirde sanat, kültür, edebiyat, spor ve sağlık gibi sosyal ihtiyaçlarımız var. Kent Konseyi olarak Denizli Büyükşehir Belediyemizin sosyal yönünü temsil ediyoruz” dedi.
 
26 mahallede Mahalle Meclisi kuruldu
 
Denizli’nin Büyükşehir olması ile birlikte Kent Konseyinin de hizmet alanını genişleterek yeni projeler hayata geçirdiğini söyleyen Başkan Değirmenci, “26 mahallemizde Mahalle Meclislerini kurduk ve Benim Mahallem ismini verdik. Mahalledeki gençlerimizle, kadınlarımızla, engellilerimizle, çocuklarımızla, yaşlılarımızla bir araya geliyoruz. Herkesin söz sahibi olduğu, o mahalleye ilişkin alınan kararlarda 'benim de bir fikrim var' diyebildiği demokratik bir ortam oluşturduk” açıklamalarında bulundu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku