banner175
Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplandı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Meclisi Mayıs ayı Yürütme Kurulu Toplantısı tarihi Sürücü Evi’nde yapıldı. Toplantıya Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukcu, El Emeği Pazarı Başkanı Meral Akbal Zeren ve Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği temsilcisi Saim Sücüllü katıldı. Kent Konseyi'nin yoğun bir tempoda çalıştığını ve her ay çeşitli etkinlikler düzenlediğini ifade eden Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, “Meclislerimiz tüm hızıyla çalışmaya devam ediyor. Her meclisimiz kendi platformunda, kendi yolunda yürüyor" dedi.
 
Mayıs ayı dolu dolu geçti
 
Denizli'nin hareketli bir şehir olduğunu kaydeden Değirmenci, "Geçtiğimiz süreçte Engelliler Haftası vardı. Anneler Günü etkinlikleri gerçekleştirdik. Gençlerimiz çeşitli projeler yaptı. Şairlerimiz anlamlı günlerde programlar düzenledi. Dolu dolu, bir çok etkinliğin gerçekleştiği bir mayıs ayı geçirdik” dedi. Tüm İslam aleminin ramazan ayını tebrik eden Değirmenci, "Ramazan ayı inşallah güzelliklere vesile olsun. Birlik ve güzellikler içerisinde Denizli'ye hizmet etme gayretinde olacağız" diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku