
302 haneye evde bakım hizmeti verildi
Umut 1 Sosyal Tesisleri’nde bulunan binasında haftanın 5 günü hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Koordinasyon Merkezi’nin 0 (258) 377 20 12 numaralı çağrı hattına bugüne kadar 330 başvuru yapıldı. Ekipler yaptıkları inceleme sonrasında şartları taşıyan 302 başvuruyu değerlendirerek bu evlerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koştu. Evde Bakım ve Koordinasyon Merkezi ekipleri, ihtiyaç sahibi vatandaşları öncelik durumlarına göre 15 gün, 1 ay ve 2 ayda bir olmak üzere ziyaret ederek kişisel bakım ve ev temizliklerini gerçekleştiriyor.

“Projemiz dalga dalga büyüyecek”
Evde bakım hizmetlerinin 121 Dev Proje içerisinde yer alan en önemli projelerden biri olduğunu belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Şehrimizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın taleplerini gidermek, dertlerine derman olmak bizim asli görevlerimizden biridir. Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her zaman öncelik verdik. Evde Bakım ve Koordinasyon Merkezi de bu kapsamda hayata geçirdiğimiz en önemli projelerimizden biridir. İşin henüz başında bu kadar vatandaşımıza hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki projemiz dalga dalga büyüyerek tüm Türkiye’ye örnek olacak” diye konuştu.
Evde bakım ihbar hattı

Öte yandan vatandaşların söz konusu ihtiyaç sahiplerini Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Koordinasyon Merkezi’nin 0 (258) 377 20 12 numaralı çağrı hattına ihbar etmeleri gerektiği ifade edildi.