banner175
Kış günü evsiz kalan aileye Büyükşehir Sevgi Eli sahip çıktı
Denizli'de yaşanan talihsiz olay Anafartalar Mahallesi'nde 25 Ocak 2022'de meydana geldi. Elektrik kaçağından çıktığı ifade edilen yangında Gümüşten ailesinin tüm eşyaları küle döndü.
 
Yangından kurtulan Veli Gümüşten, eşi, 1,5 ve 2,5 yaşlarındaki çocukları kış günü sokakta kaldı. Yangını kısa sürede söndüren Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın durumu haber vermesi üzerine aynı gün harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli evsiz kalan aileye umut oldu. Tüm eşyaları ile birlikte evleri yanan ailenin imdadına Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli yetişti. Sevgi Eli ekipleri hayırseverlerin bağışladığı eşyalarla ailenin tüm eşyalarını yenileyerek aynı mahallede kiralanan evlerine yerleştirdi. Kış günü evsiz kalan Gümüşten ailesi kısa sürede sıcak bir yuvaya kavuşmanın sevincini yaşadı.
 
BAŞKAN ZOLAN’A TEŞEKKÜR
Olayı haber alır almaz Afyonkarahisar’dan oğlunun yanına gelen Veli Gümüşten’in babası Canpolat Gümüşten, çocuklarına sahip çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti.
 
Baba Gümüşten, "Oğlumun evi yandı. Ben gelmeden Sevgi Eli’miz geldi. Allah razı olsun. Osman Zolan Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Bu gibi kurumların çoğalmasını ve yardımların devam etmesini dilerim. Allah devletimize zeval vermesin" diye konuştu.
 
KOMŞU BAYDEMİR: “AİLEYE ‘BİZ BURADAYIZ’ DENİLDİ”
Yangına tanık olan komşu Ramazan Baydemir ise talihsiz olayı anlatarak yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Baydemir, "İtfaiye ekipleri gider gitmez, daha ailenin babası gelmeden, itfaiye ekipleri kendi yerine varmadan Büyükşehir Sevgi Eli yardıma geldi. Bu olay bizi çok mutlu etti. Aileye ‘biz buradayız’ denildi. Osman Zolan Başkanımız adına tanımadığımız insanlar geldi. Biz, ailesi ne kadar istesek de bu eşyaları döşeyemezdik. Her şey için teşekkür ederiz. Sevgi Eli bizlere yardım ediyorsa, biz de Sevgi Eli’ne yardım edelim, biz de onlara destek olalım" ifadelerini kullandı.
 
BAŞKAN ZOLAN’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Talihsiz olayı yaşayan Gümüşten ailesine geçmiş olsun mesajını ileten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yangında herhangi bir can kaybının yaşanmamasının çok sevindirici olduğunu belirtti. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı’nın evdeki yangını Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekiplerinin ise yüreklerdeki yangını söndürdüğünü kaydeden Başkan Zolan, “Denizli’mizde yaşayan herkesin mutluluğu ve huzuru için gayret etmeye devam ediyoruz. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Sevgi elini uzatarak birlik ve beraberliğimizi arttıran hayırsever hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku