banner175
Koronavirüs önlemleri nedeniyle Denizli sokakları boşaldı

Virüsün Türkiye'de de tespit edilmesi ve İçişleri Bakanlığı’nın önlem almasının ardından Denizli sokaklarında sessizlik yaşanıyor.
 
Dün gece İç İşleri Bakanlığı’nın aldığı kararın ardından kentte bugün birçok iş yeri açılmadı. Kentin en işlek yerleri olan Çınar Meydanı ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı en sakin günlerini yaşıyor.
 
Her gün yüzlerce vatandaşın yoğun olarak kullandığı kafeler sokağında, temizlik görevlilerinden başka kimse kalmadı. Kalabalık ortamlardan uzak durmak isteyen vatandaşlar, sosyal hayatlarını en aza indirdi.
 
Kentte bugün, sinema ve tiyatro salonları, kütüphaneler, spor salonları, kafeler, nargile salonları, internet kafeler gibi birçok iş yeri açılmadı.
 
Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ülkede test sonucu pozitif çıkan kişi sayısının 47’ye çıktığını açıkladı. Bakan Koca, pozitif vakaların tamamının yurt dışından gelen vatandaş kaynaklı olduğunu kaydetti.
 
Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk başta olmak üzere kentteki sağlık müdürleri ve hastanelerin müdürleriyle bir toplantı gerçekleştiriyor. Toplantının ardından Vali Karahan’ın yazılı bir açıklama yapması bekleniyor.
 

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliDenizligüncel
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku