banner175
Koronavirüse karşı  dezenfekte çalışmaları sürdürüyor  

Denizli Büyükşehir Belediyesi corona virüsüne karşı aldığı tedbirlerini artırarak sürdürüyor. Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak Yukatel Denizlispor - Gençlerbirliği karşılaşması öncesi Denizli Atatürk Stadyumu'nda dezenfeksiyon çalışması yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne bağlı ekipler yeşil-siyahlı ekibin merkezi olan Şemikler Mahallesi'ndeki Haluk Ulusoy Spor Tesisleri'nde de dezenfeksiyon uygulamasında bulundu. Büyükşehir Belediyesinin özel kıyafetli görevlileri, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı biyosidal ürünler ile dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.
 
Tüm alanlar dezenfeksiyon işlemlerinden geçirildi
 
Yukatel Denizlispor Kulübü'nün yönetim, teknik heyet ve futbolcuların kullandığı çalışma alanları, toplantı salonları, dinlenme alanları, fitness salonu, soyunma odası, malzeme odası, çamaşırhane, teknik direktör, sportif direktör ve yardımcı antrenörlerin odası gibi birçok alan dezenfeksiyon işlemlerinden geçirildi.
 
Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nda da tedbir alınıyor
 
Vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı otobüs terminali, şehir içi belediye otobüsleri, parklar, dinlenme alanları, kültürel ve spor tesisleri gibi tüm Büyükşehir hizmet noktalarında temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nda da tedbiri elden bırakmıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne bağlı ekipler vatandaşların yoğun olarak kullandığı tesislerdeki teleferik kabinleri, asansörler, merdiven tutamaçları, gişeler, tüm giriş ve çıkış noktalarında dezenfeksyion uygulamasında bulunuyor. Alt istasyonun dışında ekipler ayrıca üst istasyondaki tüm tesislerde, ulaşım araçlarında, yayladaki dinlenme alanlarında, oyun guruplarında ve diğer tesislerde dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiriyor.
 
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DE MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR
 
Merkezefendi Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsüne karşı önlemlerini artırmaya devam ediyor. Mart ayı başından itibaren Covid-19 virüsüne karşı çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Merkezefendi Belediyesi, virüsün Türkiye’ye sıçramasının ardından önlemlerini daha da arttırdı. Daha önce ilçe sınırları içerisindeki okul, cami, muhtarlık binaları, belediye ana ve ek hizmet binaları ile Adliye Sarayı’nı ilaçlayan Merkezefendi Belediyesi, yeni önlemler çerçevesinde Merkez Kütüphane, Engelsiz Yaşam Akademisi, el sanatları, tiyatro, enstrüman kursları, Türk Halk Müziği Korosu’ndaki tüm ders ve çalışmaları, tüm sportif faaliyetleri ve turnuvaları Mart ayı sonuna kadar erteledi.
 
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Dünyayı etkisi altına alan ve vakaların arttığı Koronavirüsüne karşı çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına ilçemizdeki okulları, muhtarlık binalarını, camileri ve belediye hizmet binalarını ilaçlamıştık. Aynı amaç doğrultusunda da belediye bünyemizde bulunan Merkez Kütüphane, Engelsiz Yaşam Akademisi, el sanatları, tiyatro, enstrüman kursları, Türk Halk Müziği Korosu’ndaki tüm ders ve çalışmaları, tüm sportif faaliyetleri ve turnuvaları Mart ayı sonuna kadar erteledik. Bizlere düşen sorumluluk kadar hemşerilerimize de önemli sorumluluklar düşüyor. Uzmanların önerilerini dikkate alarak basit ama etkili kişisel sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Merkezefendi Belediyesi olarak hemşerilerimizin sağlığı noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku