banner175
Müdür Demir'den personeline, vatandaş odaklı talimat
Denizli İl Emniyet Sayın Mevlüt Demir; Denizli Merkez ve İlçe teşkilatında görevli tüm  personel ile 18-19-20 temmuz Polisevi toplantı salonunda  biraraya geldi.
 
Tüm personelle tek tek görüşen Demir, polisin asli görevinin hukukun tesisi olduğunu söyledi ve sokakta hayatın her aşamasında güvenlik için çaba gösteren personelinin sorunlarını da dinledi.
 
Demir, “Toplumun her geçen gün artan güvenlik ihtiyaçlarıyla anayasa ve hukukun dışına taşmayan özgürlük talepleri ekseninde, ne güvenlikten ne de özgürlüklerden ödün vermeden, birini diğerine öncelemeden hukukun üstünlüğünün rehber edinildiği adil ve tarafsız görev anlayışı çizgisinden sapmadan, toplumun her kesiminin sevgi, saygı, güven ve desteğini alarak halkla bütünleşmiş bir görev anlayışını sürdürmek ve geliştirmek hepimizin görevidir” dedi.
 
Müdür Demir, Denizli’nin asayiş ve huzurunu n üst düzeyde tesis etmek için bugüne kadar gösterilen gayret nedeniyle personeline teşekkür etti.
 

 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku