banner175
Muğla Şehir Plancıları Odası'ndan Başkan Zolan'a ziyaret
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Muğla Şehir Plancıları Odası Başkanı Sami Tomurcuklu ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Ziyarete, Muğla Şehir Plancıları Odası Başkanı Sami Tomurcuklu, yönetim kurulu üyeleri ve Şehir Plancıları Odası Denizli İl Temsilcisi Ömer Girgin katıldı. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Biz şehirciliği çok önemsiyoruz. Gelecek nesillere güzel, yaşanılabilir, huzurlu bir şehir bırakmak durumundayız. O yüzden Şehir Plancıları Odası bizim için çok önemli. İnşallah şehirlerimizi birlikte inşa edeceğiz” dedi.
 
 
“Sistemimiz ve kriterlerimiz var”
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde 11 şehir plancısının bulunduğunu belirten Başkan Zolan, “Arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Kendimize göre sistemimiz, kriterlerimiz var. Şehri olumsuzluğa götürecek projelere müsaade etmiyoruz. Katkı sağlayacak projelerin ise önünü açıyoruz. Bu konunun uzmanı olan Şehir Plancıları Odası’ndan da her zaman öneri bekliyoruz” diye konuştu. Başkan Zolan’ın kabulü dolayısıyla teşekkür eden Muğla Şehir Plancıları Odası Başkanı Sami Tomurcuklu ise, “İmar ve Şehircilik konusunda ne katkımız olacaksa üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” ifadesini kullandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku