banner175
Muhtarlar müdürlerle buluşuyor
Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Merkezefendi ilçesi Mahalle Muhtarlarıyla Kurum Yetkililerini bir araya getirdi. Vali Altıparmak, Mahalle Muhtarlarının sorunlarını dinledi ve çözümü amacıyla ilgili Kurum Yetkililerine talimat verdi.
 
Toplantıda Muhtarlara seslenen Vali Dr. Ahmet Altıparmak, halkın sorunlarını yetkili mercilere en iyi muhtarların taşıyabileceğini söyleyerek;
“Bizler vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikâyetlerini alıp değerlendirirken vatandaşlarımızın kendilerinin ilgili idare birimlerine müracaatlarını beklemeden doğrudan temas kurmak adına toplumun temsilcileri konumunda olan siz muhtarlarımızla bu toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Toplantı çerçevesinde Kurum Amirlerimiz kendilerini tanıttıktan sonra, sizlerin sıkıntı ve sorunlarınızı dinleyerek çözümü noktasında yapılan veya yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulunacaklar. Sizler de genel şikayet ya da genel taleplerinizi tüm Kurum Amirlerimiz hazır burada varken ifade edin.
 
Sizler bizim gözümüz, kulağımız ve halka uzanan elimizsiniz. Bizlerin mahallelerdeki herkesi tek tek tanıma şansı yok. Bunları en iyi bilen sizlersiniz. Mahallelerdeki olumsuzluklara da en iyi şekilde ulaşılabilecek olan sizlersiniz. Bu çerçevede sizlere büyük görevler düşüyor. Mahallenizde yaşlı, engelli, ihtiyaç sahibi, öksüz, şehit ve gazi yakınları ve diğer ihtiyaç sahiplerinin durumları ile ilgili bilgileri bize en iyi aktaracak olan sizlersiniz. Bu görevlerin ifasında da sizlerin gerekli hassasiyeti göstereceğinize inanıyoruz. Sizler bizlere geliyorsunuz, sorunları ifade ediyorsunuz, ama bunu biraz daha koordineli yürütebilirsek, sizler vatandaşların sorunlarını bizlere daha rahat taşıma imkanı bulursunuz. Bu ve bundan sonraki toplantıların başarılı geçmesini diliyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku