banner175
Oral Evi'nin varisleri bir araya geldi, Denizli'ye kazandırmak için harekete geçti
Denizli’nin Facebook’ta kurulan Denizli Düyünce Kulübü, kent tarihi adına önemli bir başarıya imza attı. Grup Kurucusu Seval Uysal’ın çağrısıyla Oral Evi’nin varisleri bir araya geldi. Uysal, gelişmeleri Facebook’taki Denizli Düşünce Kulübü’de şöyle paylaştı:
 
“Size daha önceden duyurduğum gibi Hulusi Oral'ın varisleri bugün Denizli'ye geldi. Tansu Özkök, Nurben Sungur, Oben Albayrak, Gurur Tulgar ve Teoman Oral'dan oluşan varisler; Denizli Düşünce Kulubü'nün organizasyonuyla İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şevket Şenel, Mimarlar Odası Başkanı Suat Bilgi, Düşünce Kulubü adına Seval Uysal, röleveyi muhafaza eden Mimar Süleyman Boz ve Avukat Adil Demir'in yer aldığı heyetle biraraya geldi. Bir saati aşkın süren toplantının sonunda varislerin Hulusi Oral evinin şehre kazandırılması konusunda belediye ile uzlaşmaya hazır oldukları görüldü. Kendileri adına söz söyleme yetkisini Avukat Adil Demir'e verdiler.
Bundan sonraki süreç, tarafların biraraya gelmesiyle çözülecek.DURUM BUNDAN İBARETTİR! Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku