banner175
Otobüs geçsin diye tabela söküldü, kirli bilgiler sosyal medyayı karıştırdı
Denizli Atatürk Stadı’nın otopark bölümünün girişinde bulunan ve üzerinde tabela asılı olan tak, dün gece saatlerinde yerinden söküldü.
 
Atatürk Stadyumu yazılı tabelanın söküldüğünü görenler hemen fotoğrafları internetteki çeşitli gruplarda paylaşarak, “Atatürk isminin kaldırıldığını” iddia etti.
 
Ancak ne bakanlığı ne de belediyenin stadın ismi ile ilgili yaptığı bir değişiklik bulunmuyor.
 
Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın helikopteri yarın Atatürk Stadı’na inecek. Erdoğan, buradan Cumhurbaşkanlığı otobüsüne binecek ve halkı selamlayarak açılışların yapılacağı Çınar Meydanı’na gelecek.
 
Cumhurbaşkanlığı otobüsünün üzerinde ses ve görüntü sistemleri barındıran platform bulunması ile bu takın altından geçemeyeceği hesap edildi ve tak yerinden geçici süreliğine söküldü.
 
Ancak yine edinilen bilgilire göre,, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın helikopterinin stattan başka bir yere inme ihtimali de var. Tak, yerinden önlem olarak söküldü.
 
CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca ise Denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada takın yerinden sökülmesi ile ilgili yapılan açıklamaları tatmin edici bulmadığını, görevden vazife çıkaranların bu işi yaptığını belirterek, “Tabela yerine asılarak, Denizli halkından özür dilenmelidir” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku