banner175
Özel İdare İşhanı bu ay sonu yıkılıyor
Büyükşehir olduktan sonra İl Özel İdaresi’nden Büyükşehir Belediyesi’ne devri yapılan Özel İdare İşhanının akıbeti uzun süre tartışılmıştı. 1979 yılında yapıldığında avukat ve muhasebeciler olmak üzere kentteki ofis ihtiyacına cevap veren, zaman içinde işlevini yitiren ve depreme dayanıksız olduğu için yıkılmasına karar verilen Özel İdare İşhanı bu ayın sonunda yıkılacak.
 
Yıkımda kararlı olan Denizli Büyükşehir Belediyesi ihale tarihini belirledi. İlana çıkan ihaleye göre; ihale 18 Nisan günü Büyükşehir Belediyesi’nde yapılacak. 82 bin 262 liradan ihaleye çıkacak yıkım işi için açık artırma usulü uygulanacak. İhaleyi kazanan firma bedelin belli bir bölümünü belediyeye ödedikten sonra yıkımı yapacak ve hurdaların tamamına sahip olacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku