banner175
Özgül ailesine Başkan Zolan sahip çıktı
Denizli'de yaşanan talihsiz olay Eskihisar Mahallesi'nde 1 Ekim 2020'de meydana geldi. Eşini 4 ay önce kanserden kaybeden Sevim Özgül'ün kızı, oğlu, gelini ve torunlarıyla birlikte yaşadığı tek katlı evde yangın çıktı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından kısa sürede söndürülen yangında ev ve tüm eşyalar kullanılamaz hale geldi. Kış öncesi tüm eşyaları ile birlikte evleri yanan ailenin imdadına Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yetişti. Başkan Zolan'ın talimatıyla çalışma başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, ailenin tüm eşyalarını yenileyerek kiralanan evlerine yerleştirdi. Özgül ailesi sıcak bir yuvaya kavuşturulurken Başkan Zolan da ailenin ilk misafiri oldu. Ziyarete Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut ve Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız katıldı.
“Her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz”
Başkan Osman Zolan, Sevim Özgül ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, yeni eşyalarla döşenen evin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Başkan Zolan, “Allah’ım beterinden korusun. İnsan başına her şey gelebiliyor. Önemli olan can sağlığıdır, gerisi telafi edilir. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak insanlarımızın zor günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz” dedi. Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli’nin zor durumda kalan vatandaşlara yönelik çalışmalarla gönüllere dokunmaya devam ettiğini belirten Başkan Zolan şöyle konuştu: “Yangın herkesin başına gelebilir. Bizler de vatandaşlarımızın açıkta kalmaması adına gayret ediyoruz. Gelmiş, geçmiş olsun. Her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Allah'ım dayanışma içinde birbirimize sahip çıkmayı nasip etsin.”
Özgül ailesinden teşekkür
Eşyaları tamamen yenilenen evlerinde çocukları ve torunlarıyla mutlu bir hayat sürmek istediklerini söyleyen Sevim Özgül de gösterdikleri ilgi ve desteklerden dolayı Başkan Osman Zolan’a, kendilerini yalnız bırakmayan hayırseverlere ve Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekiplerine teşekkür etti

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku