banner175
Pamukkale Belediyesi'nden Kızılay'a tam destek
Türk Kızılay’ının belirli aralıklarla farklı sloganlarla yürüttüğü kan bağışı kampanyasına Pamukkale Belediyesi’nden yine destek geldi. Pamukkale Belediyesi çalışanları kan bağışında bulunarak destek verdi. Kızılay Kan Bağışı tırı, Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binasında açıldı. Belediye çalışanları mesai saatleri içerisinde, Belediye Başkanı Avni Örki’nin kan bağışı çağrısına yanıtsız kalmayarak, işlerini aksatmadan gönüllük esasıyla kan bağışında bulundu.
“KIZILAY’A DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kızılay’ın “Senin 15 dakikan başkasının bir ömrü olsun” sloganıyla yürüttüğü kan bağışı kampanyasına destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Kızılay’ımızın kan bağışı kampanyalarına her zaman olduğu gibi yine desteğimizi sürdürdük. Belediye çalışanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bir insanlık vazifemizi daha yerine getirmiş olmanın huzurunu yaşıyoruz. Hayat kurtarmanın öneminin farkındayız ve Kızılay’ımıza desteğimiz her zaman devam edecektir” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku