banner175
Pamukkale'de bir mahallede daha üstyapı da sona gelindi
Pamukkale ilçesinin en önemli öncelikleri arasında olan üstyapı sorununu mahalle mahalle çözen Pamukkale Belediyesi, bir mahalleyi daha tozdan, çamurdan kurtardı. Karşıyaka Mahallesi’nde devam eden üstyapı çalışmalarının yüzde 95’inin tamamlandığını bildiren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin altyapısını tamamladığı mahallelerde başlattıkları üstyapı çalışmalarında bir bir sona geldiklerini söyledi. Pamukkale ilçesinin nüfus bakımından yoğun mahallelerinden biri olan Karşıyaka Mahallesi’nde toplamda 145 sokaktan 140 sokakta çalışmalar tamamlandı.
KARŞIYAKALILAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Pamukkale Belediyesi tarafından mahallelerine çok güzel bir yatırım yapıldığını ifade eden Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Gülmez, “Denizli Büyükşehir Belediyemiz tarafından 2 yıl önce altyapı çalışmaları başlamıştı. Altyapı tamamlanır tamamlanmaz Pamukkale Belediyemiz üstyapı çalışmalarına başladı. Tozdan, çamurdan şükürler olsun kurtulduk. Vatandaşlarımız artık rahat bir şekilde sokaklarımızda dolaşabiliyor, çocuklarımız toza çamura bulanmadan bisikletlerini sürebiliyor. Mahallemize yapılmış olan hizmetlerden dolayı çok memnunuz. Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki’ye çok teşekkür ediyorum bu hizmetlerden dolayı” dedi. 27 yıldır Karşıyaka Mahallesi’nde oturduğunu belirten Hakkı Kılıçkaya, “27 yıldır bu evde oturuyorum. Yıllardır yazın tozdan, kışın çamurdan geçilmiyordu. Pamukkale Belediyesi mahallemizin sokaklarını yeniledi. Taş döşedi. Güzel oldu. Belediyemize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
KARŞIYAKA HAKETTİĞİNE KAVUŞTU
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, tüm mahallelerde devam eden üstyapı çalışmalarını ivedilikle bitirmek için gayretle çalıştıklarını belirtti. Başkan Örki, “Pamukkale ilçemizi her bir köşesini aynı güzelliğe, ferahlığa kavuşturabilmek adına mahallelerimizde bir bir üstyapı çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Karşıyaka Mahallemiz de bu güzelliği hak eden mahallelerimizden biri. Büyükşehir Belediyemiz öncelikle altyapı çalışmalarını tamamladı. Altyapısı yepyeni olan Karşıyaka Mahallemizin üstyapısını Pamukkale Belediyesi olarak ivedilikle tamamlayarak, Karşıyaka’yı hak ettiği güzelliğine kavuşturduk. Yüzde 95’ini tamamladığımız Karşıyaka Mahallemizde, 145 sokağımızdan 140’ında çalışmalarımız bitti. 196 bin m2 parke imalatı, 45 bin metre bordür ve 2 bin 250 ton asfalt imalatı gerçekleştirdik. Çalışmalarımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku