banner175
Pamukkale'nin yüksek giriş ücretleri için Vali Karahan'a çağrı
Pamukkale’nin 35 lira olan ve çok yüksek bulunan giriş ücretleri Denizlilileri Pamukkale’den soğuttu. Sosyal medyada son günlerde tekrar dolaşıma giren ve 4 kişilik bir ailenin yemeksiz Pamukkale gezisinin 250 lirayı aştığını gösteren paylaşımları olayı yakından takip eden biz de haber yaparak destek olmuştuk.
 
Habere yazılan yüzlerce yorumdan bazılarında Denizli’nin yeni Valisi Hasan Karahan’a çağrı yapılarak en azından Denizlililer için fiyatların yeniden düzenlenmesi istedi.
 
Yeni Medya Yayıncıları Derneği’nin ziyaretleri kapsamında önceki Vali Ahmet Altıparmak’ı ziyaretimizde bu konuyu gündeme getirmiş ve fiyatların Denizlilier için yeniden düzenlenmesini istemiştik. Ancak dönemin valisi “Mümkün değil” cevabını vermişti.
 
Ancak bunun yeniden düzenlenmesinin bir yolu olmalı... En azından belli günlerde...
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku