banner175
Pamukkale'ye 4 kişi gitmenin bir servete malolduğunu ortaya koyan paylaşım
Denizliguncel.com olarak sık sık Pamukkale’nin giriş ücretinin Denizlililer için çok yüksek olduğunu gündeme getiriyoruz.
 
Zaman zaman gündeme taşıdığımız ve en azından Denizlililer için giriş ücretinin indirilmesini talep ettiğimiz haberlere bir destek de sosyal medyadan geldi.
 
35 liralık giriş ücretinin zaten yüksek olduğunu biliyorduk. Ancak sosyal medyada dolaşan bu görselle, içeride hiçbir şey yemeden sadece su ve meşrubat içmenin bile küçük bir servete malolduğu gözler önüne serildi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ORHAN ONAN 7 yıl önce

suriyeli kimliği ile girecen bedava turistte gis 7 tl türke 35 tel bu ulkedee yaşanmaz ben suriye vatansligi na geçeçem

Misafir Avatar
arkeolog 7 yıl önce

bu ören yerlerinin yıllarca kazısını yapıp eserleri gün ışığına çıkaran arkeologlardan bile ücret alıyolar

Misafir Avatar
Abdullah Yıldız 7 yıl önce

sanki asgari ücret 5000 tl. emekli maaşları avrupa ayarında ne bu yav iyiki sünnetçi değilsiniz taa kökünden keserdiniz alınan paralar nerelere gidiyor açıklaması varmı şimdiye kadar hiç duymadımda. tek kelime ile çok yanlış ve ayip.

Misafir Avatar
tayyar cengiz 7 yıl önce

egoistliğin bu kadarı ayıp, ne demek en azından denizli liler için fiyatı indirin, aydın lı antalya lı eskişehir li ankara lı vs kerizmi ?

Misafir Avatar
haci 7 yıl önce @tayyar cengiz

aynen dezeoğlu katıyorum.

-Beğenmedim(0)
Misafir Avatar
bekir cabar 7 yıl önce

bu ücretiniçine lavabayı koymanışsınız

Misafir Avatar
ali kordon 7 yıl önce

valla ben denizliliyim yemin ederim cocukken bir defa girdim gecen hafta annemleri götürdüm 35 lira giriş dediler karşıdan bakıp geri döndük osman zolan a bir sözüm var onu yaptık bunu yaptık diyorsunuz halkı sömürüyorsunuz para alma kardeşim millet gelsin gezsin esnaf kazansın

Misafir Avatar
halil 7 yıl önce

görmeyeyim daha iyi. hiç olmassa sinir olma

Misafir Avatar
Ersen 7 yıl önce

ülkemizin değerlerinden para kazanmak yerine önce onları korusunlar sonra da bu ülkenin vatandaşlarının görmelerine izin versinler denizliye gidip pamukkalenin kapısından dönmek nasıl bir duygu yetkililere soruyorum

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku