banner175
Polis, kaldırım işgaline savaş açtı
Denizli’deki kaldırım işgali sık sık gündeme geliyor. Son olarak Facebook’taki Denizli’de Trafik Grubu’nda canlı yayınla gündeme getirilen kaldırım işgali ile ilgili Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.
 
Denizli Emniyet Müdürlüğü’nnden yapılan çalışmada toplam bin 195 araç kontrol edildi. Yaya trafiğini engelleyen 610 araca hatalı park ya da kaldırıma parketmekten ceza uygulanırken, 65 araç ise çekiciyle otoparka çekildi.
 
Konuya ilişkin açıklamada. “Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri; vatandaşlarımızın daha güvenli bir trafik ortamında yaşamlarını sürdürebilmeleri ve trafik kazalarından uzak "Güvenli Çevre ve Huzurlu Toplum" oluşturmak amacıyla denetimlerini kararlıkla sürdürüyor” denildi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku