banner175
Prof. Dr. Ziya Selçuk Denizlililerle buluşacak
Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları Türkiye’nin önde gelen isimlerini Denizlililerle buluşturmaya devam edecek. Geçtiğimiz Şubat ayında başlayan ve alanında uzman isimleri Denizlililer ile buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Buluşmaları programının bu haftaki konuğu önceki dönem Milli Eğitim Bakanı, eğitimci yazar Prof. Dr. Ziya Selçuk olacak. Program 21 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleşecek. “Kırk Kere Söyledim Ben Ne Söyledim, Çocuğum Ne Anladı” adlı konferansı gerçekleştirecek Prof. Dr. Ziya Selçuk çocuk-ebeveyn ilişkileri üzerine bir sunum gerçekleştirecek.
 
Başkan Zolan’dan davet
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir İle Kültür Buluşmaları programı kapsamında önceki dönem Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Selçuk’u ağırlayacak olmanın mutluluğunu mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 21 Aralık 2022 Çarşamba günü düzenleyecekleri programa tüm hemşehrilerini davet eden Başkan Zolan, Denizlililerin istekleri doğrultusunda ülkenin önde gelen isimleri ve değerlerini Denizlililerle buluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku