banner175
Protokolden Ramazan mesajları
İşte protokolün Ramazan mesajları:

ALİ FUAT ATİK (DENİZLİ VALİSİ)
“Ramazan-ı Şerif, hayatımızdaki en ulvi ve manevi duyguların şahlandığı rahmet ve bereketin en güzel şekliyle hayatımıza yansıdığı zamandır. 

Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi de tehdit eden Covid-19 salgınının etkisinde bu mübarek ayı geçireceğiz. Virüsün daha fazla yayılmaması ve Ramazan Bayramı’nı mutlu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde sevdiklerimizle geçirebilmek adına geleneksel olarak yaptığımız iftar ve sahur yemekleri; aile ve dost ziyaretleri gibi etkinliklere ara vererek Covid-19 kapsamında alınan tedbirlere hep birlikte uyalım.
Derin bir manevi iklimi teneffüs ettiğimiz bu mübarek ayda bizlere düşen en önemli görev; milli ve manevi geleneklerimizi tedbirler doğrultusunda azami ölçüde yaşayarak Ramazan ruhunu gelecek nesillere aktarmak olacaktır. 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde kıymetli Denizlilerin ve bütün İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyor, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, sağlık, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.”

OSMAN ZOLAN (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI)
Dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği 11 ayın sultanı ramazan, paylaşmak ve yardımlaşmak demektir. Bizlere düşen görev ise yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. Allah'ım bu mübarek ayda yapmış olduğumuz ibadetleri ve hayırları kabul eylesin.

Salgının daha fazla yayılmaması için açıklanan kurallara mutlak suretle riayet edelim. Bu musibetten bir an önce kurtulmak için bol bol dua edelim Tüm insanlığın salgınla karşı karşıya kaldığı bu günlerde sabır ve tedbirlere uymak çok önemli. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin ramazan ayını tebrik ediyor, bu mübarek ayın şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum."

AVNİ ÖRKİ (PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI)
 “Ramazan ayı; barış, kardeşlik ve esenlik rüzgârlarının dalga dalga yayıldığı manevi bir atmosfer ve Yüce Allah'ın bizlere lütfettiği büyük bir nimettir. On bir ayın sultanını bu yıl da geçen yıl olduğu gibi Müslümanlar olarak mahzun ve kederli olarak karşıladık. Çünkü dünyamız hala koronavirüs pandemisi ile mücadele etmeye devam ediyor. O nedenle önceki yıllardaki Ramazan aylarındaki geleneksel iftar ve sahur sofralarında ve teravih namazlarında vatandaşlarımızla bir arada olamıyoruz. Bunun burukluğunu yaşıyoruz. Sahurun bereketini, iftarın sevincini, teravihin coşkusunu, mukabelenin huzurunu ve Ramazan'ı anlamlı ve unutulmaz kılan birçok eşsiz güzelliği bu yıl da evlerimizde yaşayacağız. Rabbim gelecek yıllardaki Ramazan aylarında bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin. Onun için koronavirüsle mücadele için gerekli olan maske, mesafe ve hijyen kurallarına özen göstermeye devam etmeliyiz. Yardımlaşma ve dayanışma zamanı olan 11 ayın sultanı Ramazan ayının başta Pamukkaleli vatandaşlarımız olmak üzere tüm hemşehrilerimize ve İslam alemine sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ederim.”

ŞENİZ DOĞAN (MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI)
“Dayanışmanın, yardımlaşmanın, paylaşmanın, birlikteliğin ve manevi duyguların pekiştiği mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. 11 ayın sultanı olan bu ayda bizi biz yapan güzel değerlerimizin önemini ve kıymetini bir kez daha anlıyoruz. Merkezefendimizde dayanışma ve paylaşma duygusu her geçen gün artıyor. Ramazan Ayı boyunca güzel ilçemizde, manevi kültürümüzün örneklerini yaşayacağımıza; kardeşlik, huzur ve kucaklaşmayı devam ettirerek yarınlarımızı da bu amaçla şekillendireceğimize inanıyorum. Bu duygu ve düşünceler ile başta değerli Merkezefendili hemşehrilerimin olmak üzere Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Ramazan ayını en içten dileklerimle kutluyor, tüm dünya için; sevgi, kardeşlik, beraberlik, barış, adalet ve huzurun perçinlenmesini temenni ediyorum.”

MUSTAFA ŞEVİK (BULDAN BELEDİYE BAŞKANI)
 “Vatandaşlarımızdan Ramazan ayı boyunca mümkün olduğunca evlerde kalıp kurallara uymalarını istiyoruz. Ramazan ayı insanları birbirine yaklaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan mübarek bir aydır. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Ramazan-ı Şerif’i milletçe idrak edeceğiz. Tüm İslam Âleminin ve bütün vatandaşlarımızın güzel bir Ramazan yaşamasını diliyorum. Buldan Belediyesi olarak, vatandaşların Ramazan Ayı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmesi için belediye birimleri olarak tüm tedbirleri aldık. Toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların arttığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği mübarek Ramazan ayını millet olarak karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Ramazan- Şerif ayının tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de birlik ve dayanışma duyguları içerisinde huzurlu bir şekilde geçmesi dilerim.”
 
YÜCEL GÜNGÖR (AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI)
 “Fazileti, affı, bereketi ve rahmeti bol 11 ayın sultanı Ramazan ayı bu akşam kılacağımız ilk teravih, uyanacağımız ilk sahur sofrası ile başlıyor.

Bu yıl da virüs illetinden dolayı sevdiklerimizden uzak, iftar sofralarının yalnız olduğu bir Ramazan ayı geçireceğiz. Manevi duyguların coşkuyla yaşanacağı bu günlerde birçok Müslüman kardeşimiz bu manevi atmosfere hazırlanma telaşı içindeler.

Ramazanın bereketi bir yağmur gibi yağsın üzerimize, tüm Müslüman aleminin ve Denizlili hemşehrilerimin Ramazan ayı mübarek olsun.” 

BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU (CHP DENİZLİ İL BAŞKANI)
"İslam dünyası ve vatandaşlarımız ilk sahur ve ilk oruç ile kutsal Ramazan ayını karşılayacaklar. Vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının 'Hoş Geldin' diye karşılayacağı ve bayram ederek uğurlayacağı Ramazan ayı sadece bir oruç ayı, sadece bir nefis terbiyesi ayı değildir.

Bizim kültürümüzde ramazan yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz ve kucaklaşarak bayram ettiğimiz bir aydır. İkinci yılını yaşadığımız pandemi şartlarında birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın öneminin daha da arttığını görüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle insanın yaşadığı her mekanda vatandaşlarımızın ve İslam dünyasının Ramazan ayını en içten duygularla kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dileklerimle sevgilerimi, saygılarımı sunarım.”

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku