banner175
Protokolün balon keyfi
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  11 'inci Komando Tugay Komutanı Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Yardımcısı         İsmail Soykan ve Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ile birlikte sabahın ilk ışıklarında Pamukkale'ye giden Vali Karahan, ilk olarak Laodikiea Balloons'un yeni hizmet binasının açılış kurdelasını kesti. Daha sonra yaklaşık 8 ay önce Beyaz Cennet'in eşsiz güzelliğini havadan görmek isteyen turistler için başlatılan balon turlarının bugünki gezisine katılan Valimiz Hasan Karahan, Pamukkale'yi havadan izledi. Pamukkale'nin her açıdan ayrı bir güzelliğe sahip eşsiz bir yer olduğunu vurgulayan Sayın Valimiz, İlimizin tarihi turistik değerlerini tanıtmak için daha fazla çaba sarfedeceklerini kaydetti.
 
İlimiz turizm potansiyelini arttırmak adına Valimiz Hasan Karahan liderliğinde yürütülen tanıtım çalışmaları çerçevesinde, TRT ekibi de havadan yaptığı çekimlerle Beyaz Cennet Pamukkale'yi kayıt altına alarak izleyicileri ile buluşturdu. Yapılan yayın ile İlimiz ve Pamukkale uluslararası boyutta tanıtılmış oldu. TRT ekibi ile aynı balonda bulunan Vali Karahan, başta Pamukkale olmak üzere İlimizin tarihi ve turim potansiyeli hakkında izleyicileri bilgilendirerek, tarihi güzellikleri herkesin yerinde görmeleri için Denizli'ye davet etti.
Uçuş sonunda katılımcılara valimiz Hasan Karahan tarafından sertifika verildi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku