banner175
Şampiyonlardan Başkan Zolan'a ziyaret
Geçen ay sonu Marmaris’te düzenlenen 12. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na katılan Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut ve Spor Şube Müdürü Murat İsmail Aydoğmuş ile sporcu ve antrenörler eşlik etti. İlk kez katıldıkları açık deniz yüzme şampiyonasında sporcular 3'ü birincilik, 4'ü ikincilik, 2'si üçüncülük alarak toplam 9 madalya ile döndü. Sporcu ve antrenörleri tebrik eden Başkan Osman Zolan, gençlerin başarılı sonuçlar almasının kendilerini mutlu edip gururlandırdığını söyledi. Başkan Zolan, "Güzel haberleriniz geldi. İlk defa katıldığınız açık yüzme yarışmasında çok başarılı oldunuz, sizleri tebrik ediyorum. İnşallah daha büyük başarıların altına imza atacaksınız, sizlere güveniyoruz" dedi.

"Bizim çocuklar"

Başkan Zolan, "Onlar bizim çocuklar, şehrimizin çocukları, geleceğimiz. Allah’ım nice başarılarınızı göstersin, başarılarınız daim olsun" ifadelerini kullandı. Antrenmanlarına aralıksız devam ettiklerini ifade eden sporcular ise, kendilerine bu imkanı sağladığı ve her zaman verdikleri destekten dolayı Başkan Osman Zolan'a teşekkür etti.

9 madalya

Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı’nın 12. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nda aldığı dereceler ise şöyle; Ulaş Yüksel 6 Kilometre 17-19 Yaş Erkekler Kategorisinde 1’nci, Kağan Kocagöz 3 Kilometre

14-16 Yaş Erkekler Kategorisinde 1’nci, Yaşar Yavuz Ergün 2 Kilometre 11-13 Yaş Erkekler Kategorinde 1’nci oldu. Elif Berke 6 Kilometre 17-19 Yaş Bayanlar Kategorisinde 2’nci, Yağmur Erkan 2 Kilometre 11-13 Yaş Bayanlar Kategorisinde 2’nci, Havanaz Burhan 2 Kilometre 14-16 Yaş Bayanlar Kategorisinde 2’nci ve Berkin Karagöz 2 Kilometre 11-13 Yaş Erkekler Kategorisinde 2’nci olurken, Bahri Kadir Dönmez 6 Kilometre 14-16 Yaş Erkekler Kategorisinde 3’ncü, Tuna Pilat 1 Kilometre 11-13 Yaş Erkekler Kategorisinde 3’ncü oldu
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku