banner175
Sanayi Bağlantı Köprüsü ile trafik sıkışıklığına son
Denizli'de ulaşım sorununa son vermek için köprülü kavşaklar, çevre yolu, üst geçitler, otoparklar, akıllı ulaşım sistemleri gibi milyonlarca liralık yatırımları tek tek hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, İzmir Bulvarı'ndaki trafiği akıcı hale getirecek Sanayi Bağlantı Köprüsü’nü tamamlama aşamasına getirdi.  Bir süre önce Denizli-İzmir, İzmir-Denizli istikametlerinin açıldığı Sanayi Bağlantı Köprüsü'nde yan yolların bordür döşemesinin yapıldığı ifade edilirken, Sümer Mahallesi kısmında ise kavşak düzenlemesi yapılıyor. Yapımı tamamlanma aşamasına getirilen projeyi inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sanayi Bağlantı Köprüsü'nü kısa süre içerisinde hizmete açacaklarını söyledi.
 
"Günlük değil kalıcı işler yapma gayretindeyiz"
 
Toplam 4 şeritli olacak Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün 1.ve 2. Sanayi bölgesini 3. Sanayi'ye bağlayacağını ifade eden Başkan Osman Zolan, bununla birlikte bölgedeki trafik yoğunluğunun azalacağını söyledi. Tesisin araç ve yaya trafiğine hizmet edeceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, Denizli'nin ulaşım sorununu en aza indirmek için başlattıkları çalışmaları birer birer tamamladıklarını belirtti. Denizli'nin daha kaliteli ve güvenli ulaşım imkanına kavuşması için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Başkan Zolan, "Şehrimizde kalıcı eserler bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Günlük değil kalıcı işler yapma gayretindeyiz. Bu eserlerimiz uzun yıllar kentimize hizmet edecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
 
Uzunluğu 500 metre
 
1.ve 2. Sanayi bölgesini 3. Sanayi'ye bağlayacak Sanayi Bağlantı Köprüsü, 5 ayak üzerine inşa ediliyor. 4 ayak açıklığı bulunan köprünün, orta yaka açıklığı 52 metre, baştaki iki ayak açıklığı ise 32 metre olacak. Bağlantı yolları dahil köprünün toplam uzunluğu 500 metre olacak.  
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku