banner175
Sancar'dan bir garip talimat iddiası
Denzili’nin kangren olmuş sorunlarından biri Üçgen Çarşısı’nı kimseyi mağdur etmeden çözen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a çarşı yönetiminden övgü ve teşekkür gelirken, CHP İl Başkanı Teoman Sancar ile ilgili ilginç bir iddia gündeme geldi.
 
FACEBOOK’TAN PAYLAŞTILAR
Denizlili Gazeteci Adem Erdağı, Facebook hesabından, yöneticilerin imzasını taşıyan “Üçgen Çarşısı Yönetiminden Kamuoyuna Duyuru” başlığı taşıyan açıklama yayınladı. Üçgen Çarısı Kat Malikleri Denetim Kurulu Başkanı Bahri Yıldırım ve Kat Malikleri Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Güneş’in imzasını taşıyan açıklamada, Başkan Zolan ve Bağımsız Meclis Üyesi Bekir Çapar’a teşekkür, CHP İl Başkanı Teoman Sancar’a eleştiri ve iddia yer aldı.
 
BAŞKAN ZOLAN’A ÖVGÜ
CHP’den ihraç edilen Bağımsız Meclis Üyesi Bekir Çapar’ın Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı Meclis Toplantısında gündeme getirdiği konuya Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıklıkla cevap verdiğini ve konuşmasının tamamını meclis tutanaklarına geçtiğinin belirtildiği açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Osman Zolan taşınmazımızın kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ’ye devredilmeyeceğini, buna engel olacağını maliklerimizin mağduriyetini önceleyeceğini söylemiştir. Yıkımında kat maliklerine bir kuruş ödeme yaptırılmayacağını, yeni imar düzenlemesi yapılması halinde ise bizim tarafımızda yer alacağını belirtmiştir ve Belediye Meclis toplantısında resmi tutanak kayıtlarına geçecek şekilde açıklamalarda bulunmuştur” denildi.
 
BAŞKAN ZOLAN VE ÜYE ÇAPAR’A TEŞEKKÜR
İki başkan açıklamalarında siyasiler tarafından yalnız bırakılırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Büyükşehir Bağımsız Meclis Üyesi Bekir Çapar’ın hep yanlarında durduğunu kaydederek, “Üçgen kat maliklerinin hiçbir zaman yalnız bırakmayan her zaman her yerde Denizli Büyükşehir meclisinde dile getiren Denizli Büyükşehir Bağımsız Meclis Üyesi Sayın Av. Bekir ÇAPAR a ve resmi tutanaklara geçen söz ve açıklamaları nedeniyle Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.
 
DERİNDEN YARALANDIK
Açıklamada yalnız bırakılmalarının kendilerini derinden yaraladığını belirten başkanlar şunları söyledi:
“Denizli üçgen çarşısında 654 dükkan bulunmaktadır. Bu dükkanlarında 500 malik ve binlerce yakını yıllardır üçgen çarşısındaki gelişmeleri takip etmektedir. Bu gelişmeleri takip ederken; yanımızda olmayan, bizleri görmezlikten gelen, yanımızdaymış gibi görünerek resmi platform ve merciler karşısında bizleri sessiz kalarak yalnız bırakan TÜM SİYASİ PARTİ GRUPLARI bizleri derinden yaralamıştır.
 
O TELEFON GÖRÜŞMESİ
Siyasilerin bu ilgisizliği yetmezmiş gibi sayın Av. Bekir ÇAPAR ın CHP li Büyükşehir Belediye Meclis üyelerinden destek arayışı sonucu Mustafa ÇALLICA ve Teoman Sancar ile görüşmesi ve telefonla konuşmasına tanıklık ettik. Bu telefon görüşmesinin bitmesine müteakip de İSTEMEYEREK de olsa açık kalan telefondan CHP il başkanı Teoman SANCAR ın ‘PARTİ GRUBUNDAKİ MECLİS ÜYELERİNE BIRAKIN Osman Zolan İLE BEKİR ÇAPAR ÇATIŞSIN SİZ TARAFSIZ VE SESSİZ KALIN’ şeklindeki sözlerini duymanın üzüntüsünü yaşıyoruz.
 
O TALİMATI SAKLAMAK HAKSIZLIK OLURDU
Bu hal, hareket ve sözleri CHP İl Başkanına yakıştıramadık. Referandum öncesi üçgen çarşısına yapmış olduğu ziyarette yanımızda olduğunu söyleyen Teoman SANCAR ın bu şekilde ki ; samimiyetsiz , hafif ve şık olmayan sözlerini saklamak başta CHP ye gönül verenlere ve kamuoyuna haksızlık olurdu.


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku