banner175
Şehide de, Denizli'ye de çok yakıştı
Denizli Büyükşehir Belediyesi, araç trafiğinin yoğun olduğu Akhan’a üstgeçit kazandırdı. İnşaat sürerken, Şehit Doğan Acar’ın evinin yıkınında bulunması nedeniyle kentten, üst geçide bu ismin verilmesi talepleri geldi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan şehidin annesini bizzat ziyaret ederek üst geçide Şehit Doğan Acar isminin verileceğini söyledi.


 
Ve o inşaat bitti. Denizli Büyükşehir Belediyesi, kente müthiş bir eser kazandırdı. Üst geçidin hem bölgedeki trafiğe ve can güvenliğine kazandıracakları, hem de şekli ve taşıdığı isimle bütünleşmesi kentte birçok kesimin takdirini kazandı.
 
Fotoğrafı da Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu’ndan Abdurrahman Karaman paylaştı ve tüm Denizli’nin hislerine tercüman olan şu paylaşımı yaptı:
“Hayırlı olsun arkadaşlar çok güzel oldu, ruhu şad olsun mekanî cennet olsun DOĞAN ACAR kardeşimizin...”
 


ASANSÖRLÜ İLK ÜST GEÇİT
 
Akhan Şehit Doğan Acar Üst Geçidi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi arasında yer alıyordu. Üst geçit, engelliler için asansörü bulunan ilk üst geçit olma özelliği taşıyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku