banner175
Sivil toplum kuruluşlarına tek çatı
Göreve geldiği günden bu yana Sivil Toplum Kuruluşlarıyla (STK) sürdürdüğü olumlu diyaloglarla Denizli’ye önemli kazanımlar sağlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan teşekkür gibi proje geldi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın gelecek 5 yıl için hazırladığı 258 vizyon proje içinde sivil toplum kuruluşlarını tek çatı altında toplayacak Sivil Toplum Yerleşkesi de bulunuyor…
 
BAŞKAN ZOLAN: TAMAMLAMAYI ÇOK ARZU EDİYORUM
İşhanlarında küçük odalarda proje üretmeye ve toplum için katma değer yaratmaya çalışan sivil toplum kuruluşları için hazırlanan proje, plazaları aratmayacak. Başkan Zolan’ın “Ahdediyorum, çok arzu ediyorum” dediği projesinde şu detaylar bulunuyor:
 
HER KURULUŞA BİR OFİS VE YAŞAM ALANI
Denizli’de faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşu ve dernekler tek bir çatı altında toplanacak. Her derneğin kendine ait bir ofise sahip olacağı bu yerleşkede; toplantı salonları, kütüphane, seminer odaları, restoran, kafeterya ve spor alanları gibi farklı donatılar da yer alacak.
 
Sivil toplum kuruluşlarına her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Osman Zolan, “Mesele Denizli ise biz her zaman yanınızdayız. Onların Denizli için üretmesi ve kentimizde taş taş üstüne koymaları için bu projeyi tamamlamayı arzuluyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku