banner175
Turizmcilerin yeni gözdesi Denizli Kayak Merkezi
Denizli'nin kış turizminde de söz sahibi olması için Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Denizli Kayak Merkezi, son dönemde tur şirketleri ve turizm acentelerinin gözdesi oldu. Turizm şirketlerinin gezi paketlerindeki vazgeçilmez ve en çok tercih edilen noktalardan birisi haline gelen Tavas ilçesinin Nikfer Mahallesi sınırları içerisindeki Bozdağ'da bulunan Denizli Kayak Merkezi, her gün onlarca tur otobüsünü ağırlamaya başladı.



Sömestr tatili olmasından dolayı da yoğun ziyaretçi akınına uğrayan tesis ulaşım kolaylığı, sunulan hizmetler ve kar kalitesi bakımından büyük rağbet görüyor. Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Teke, Denizli Kayak Merkezi’nin yoğun talep görmeye devam ettiğini belirterek, tur şirketlerinin de kayak merkezine ilgisinin oldukça yüksek olduğunu söyledi. Turizmcilerle sürekli irtibat halinde olduklarını kaydeden Teke, "Vatandaşlarımız Türkiye’nin dört bir yanından gerek tur şirketleriyle gerekse münferit olarak kayak merkezimizi tercih ediyor” diye konuştu.
 


"Denizli kış turizminde de söz sahibi"
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Denizli Kayak Merkezi’nin turizm şirketlerinin de gözdesi haline geldiğini, başta Ege ve Akdeniz olmak üzere Türkiye'nin dört bir tarafından misafir ağırlamaya devam ettiklerini söyledi. Ege’nin en büyük kayak merkezinin Denizli için son derece önemli bir yatırım olduğunu, tesis ile Denizli'nin kış turizminde de söz sahibi olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Karın ve kayak yapmanın keyfini çıkarmak isteyen herkesi Denizli Kayak Merkezimize bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
 


Ziyaretçiler de memnun, tur şirketleri de
 
Denizli Kayak Merkezi'nde gönüllerince eğlenen misafirler ile turizmciler tesisten övgüyle bahsetti
 

Gökhan Kırmızı (Tur Rehberi): Denizli Kayak Merkezi son yıllarda çok popüler. Kış döneminde hem turizm çalışanları için bir alternatif oldu hem de sömestr tatilini geçirmek isteyen misafirlerimiz için çok güzel oldu. 15 tatilin gelmesiyle de yoğunluk var. Bugün Marmaris’ten 80 kişilik bir grupla geldik. Gayet mutlular. Şu ana kadar gittiğim kayak merkezleri içerisinde fiyatı en uygun olan tesis. Ben ileride daha popüler ve iyi seviyelere geleceğini düşünüyorum. Ulaşımı çok rahat.
 

Mehmet İlhan (Tur Rehberi):
Denizli Kayak Merkezi'ne Muğla’dan yoğun talep var. Burası tesis olarak güzel, korunaklı ve kaza riskinin olmadığı alanlar. Fiyatlar yerli turistlerimiz için gayet makul, yabancı turistler için daha da makul olacaktır. Muğla, Aydın ve İzmir gibi sıcak iklim koşullarına sahip illere yakın olması sebebi ile talep edilen bir yer. Bugüne kadar getirdiğimiz vatandaşlardan olumsuz bir dönüş olmadı. Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz.
 

Onur Orhun:
Bodrum’dan ilk defa geliyoruz. Çok güzel. Daha önce Davraz’a gidiyorduk. Bu tarafa ilk defa geldik ve ben çok beğendim. Hava çok güzel, kar kalitesi süper. Burayı herkese tavsiye ediyorum. Fırsat buldukça da tekrar geleceğiz.
 

Burak Çıtır:
Buraya günübirlik İzmir’den geldik. İlk defa geldik ve beklediğimizin çok üzerinde. Denizli Büyükşehir Belediyesini kutluyoruz, çok güzel bir yatırım yapmışlar. Bölgede böyle bir yere ihtiyaç var. Kar kalitesi güzel, pistler güzel, acemiler için de güzel alanlar var. Ailesi ile gelenler ve çocuklar için kızak alanları var. Yürüyen bant çok başarılı. Yapanların ellerine sağlık.
 

Kaan Çamtepe:
Gayet güzel bir tesis. Çocuklarla gelinebilir, kızak yapmak için çok güzel imkanlar var. Fiyatlar gayet makul.  Yakınlığı çok güzel. Biz İzmir’den 3 saatte geldik. Bu harika bir şey.
 

Çağdaş Börühan:
Ben Lüleburgaz’dan geliyorum. Burayı çok beğendim. Açıkçası bu kadarını beklemiyordum. Pistler gayet uzun, bakımlı ve güzel. Geldiğimiz için çok mutluyuz. Gerçekten beklentinin çok üzerinde. Gerek kar kalitesi gerek pistlerin uzunluğu gerekse kayma keyfi açısından ben çok beğendim.
 

Turgut Ölemez: Ben Van’dan geliyorum. Daha önce birçok kayak merkezine gitmiştik ama Denizli, gerçekten güzel pistleri olanlardan bir tanesi. Kar kalitesi güzel, pistler çok keyifli.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku