banner175
Türkiye Çevre Haftası coşkusu Büyükşehir ile devam ediyor
Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında 81 ilde eşzamanlı olarak düzenlenen çevre yürüyüşünün ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çamlık Parkı’nda çocuklara özel bir şenlik düzenledi.
 
Çocuklarda çevre bilinci ve farkındalık oluşturmak için düzenlenen şenliğe Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Seval Gebeş ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çevre duyarlılığına dikkat çekilen şenlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü’nün “Minik Minik Ellerim, Susuz Büyümez Düşlerim” programı kapsamında su duyarlılığı ve tasarrufu hakkındaki tiyatro ve müzikal gösteri sunuldu.
 
Şişme oyun parkında gönüllerince oynayıp vakit geçiren çocuklara balon hediye eden Başkan Osman Zolan onlarla birlikte tahterevalliye binerek mutluluklarına ortak oldu. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Osman Zolan daha sonra vatandaşlara fesleğen dağıttı.
 
"ÇOCUKLARIMIZI HEM MUTLU ETMEK, HEM DE ÇEVRE BİLİNCİNİ AŞILAMAK İSTEDİK"
Çocukların çevre bilincine sahip olmaları ve farkındalık kazanmaları adına çocuklara özel bir şenlik düzenlediklerini ifade eden Başkan Zolan, geleceğe daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için gece gündüz demeden gayret sarf ettiklerini ifade etti.
 
Başkan Zolan, “Gözbebeğimiz, geleceğimiz çocuklarımıza daha yaşanabilir, çevreci, sağlıklı ve temiz bir kent bırakma adına Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye Çevre Haftası etkinliklerimiz kapsamında bugün çocuklarımızla birlikte olup, onları hem mutlu etmek, hem de çevre bilincini aşılamak istedik. Her şey çocuklarımız için” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku