banner175
Üçgen Çarısına Başkan Zolan formülü
Başkan Zolan konuşmasında kat maliklerinin ortak hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Dedahaber.com’un haberine göre; Çarşının mülk sahiplerinin birlikte hareket ettiklerinde herkesin  kazanacağını vurgulayan Başkan Zolan, “Hiç bir mülk sahibinin mağdur olmaması için ben hakem olacağım, hatta ben sizin tarafınızda olacağım. Ama ortada bir cenaze var. Önce onu kaldırmamız lazım. Bir araya gelin. Önce cenazenizi kaldıralım. Çarşının mevcut halini bir araya gelin ve yıkın. Araziniz böylelikle daha değerli hale gelecek. O zamanda da çeşitli müteahhit firmaları ile pazarlık etme şansınız olacak. Ben bu pazarlıkta sizden yana olacağım.  O zaman birlilkteliğinizle birlkte, emsal kararlarını da gözden geçiririz. Sizin için faydalı neyse onu yaparız” dedi.
 

BİRLİKTE HAREKET ETME HAVASI OLUŞTU
Toplantıda Kat Malikleri yönetimi de birlikte hareket etmenin önemini vurguladı. Bir arada hareket edilirse yıkım ve yeni projelerin tartışılabilceğini dile getiren Çarşı Yönetimine mülk sahipleri de destek verdi.
Üçgen Çarşısı için önemli bir adım oluşturan Genel Kurulda birlikte hareket etme havası oluştu. Bu süreçten sonra Çarşı yönetimi ortak hareket edebilme adına Belediye Başkanı Osman Zolan öncülüğünde vekalet ve diğer çalışmaları yürütecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku