banner175
Üçgen Çarşısı 15 Eylül'den itibaren boşaltılıyor
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı Olağan Toplantısının 1. birleşimi yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında toplanan meclisi Üçgen Çarşısı’nda işyeri bulunan çok sayıda malik de izledi. Üçgen Çarşısı malikleri meclisin üst katındaki seyirci salonunda yerini aldı. Meclisin açılışında gündem dışı söz alan Bağımsız Meclis Üyesi Bekir Çapar, 1980’li yıllarda hizmete alınan Üçgen Çarşısı’nın bugüne kadar geldiği durumu kısaca anlattı. Üçgen Çarşısı’nın yanlış tutumlardan dolayı kendi haline bırakıldığını iddia eden Çapar, Üçgen Çarşısı hakkında Haziran 2015’te başlayan süreçle ilgili Başkan Zolan’dan meclis üyelerini ve kat maliklerini bilgilendirmesini isteyerek konunun meclis gündemine alınmasını istedi.
 
DERDİMİZ VATANDAŞIMIZIN MAĞDURİYETİNİ GİDERMEKTİR
Başkan Zolan ise konunun daha önceki meclis toplantılarında birkaç kez gündeme geldiğini ve detaylı açıklamalar yaptığını, Üçgen Çarşısı hakkında düşüncesini açık ve net bir şekilde ortaya koyduğunu, geçen 30 Nisan’da da 500’e yakın kat maliki ile bir araya gelerek düşüncesini net bir şekilde aktardığını kaydetti. Üçgen Çarşısı ile ilgili dertlerinin oradaki insanların sadece dertlerine derman olmak olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Derdimiz ortak gideri bile ödemekte zorlanan, ortak gider karşılığı dükkanını bedava kiraya veren vatandaşımızın mağduriyetini gidermektir” dedi.
 
İDARE MAHKEMESİ BELEDİYE LEHİNE KARAR VERDİ
Üçgen Çarşısı’nın Denizli’ye yakışmadığını anlatan Başkan Zolan, tüm süreçlerin tamamlandığını, açılan idare mahkemenin de Büyükşehir Belediyesi lehine sonuçlandığını belirtti. 15 Eylül’den itibaren elektrik ve su kesimlerinin yapılacağını ve Üçgen Çarşısı’nın tahliye edilmeye başlayacağını ifade eden Başkan Zolan, “Bu binayı arsa haline getirdiğimizde değeri daha da artacak ve yine malikler kazanacaktır” dedi.
 
BELEDİYENİN ORAYI ALMAYA NİYETİ YOK
Üçgen Çarşısı maliklerinin önünü açmak için çabalayacaklarını ifade eden Başkan Zolan, “Niyetimiz yürüyüşümüz bellidir, mağduriyetinizi biliyorum. Bizim oradan 1 metrekare almak gibi bir niyetimiz yoktur. İnşallah bir araya gelip orada güzel bir proje yapılır bizler de sizin önünüzü açarız” dedi. Yaklaşık 1 saat konuşarak Üçgen Çarşısı ile ilgili tüm detayları paylaşan Başkan Zolan’ın konuşması sonunda Meclis ve toplantıyı izlemeye gelen Üçgen Çarşısı malikleri tarafından alkışlandı. Üçgen Çarşısı’nın yıkım maliyetinin de kat maliklerine yansıtılmayacağını anlatan Başkan Zolan, Üçgen Çarşısı maliklerince bir kez daha alkışlandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku