banner175
Üçgen Çarşısı'nın yerine ne yapılacağı Başkan Zolan'a soruldu
Ortada ceset vardı kaldırdık. Şimde orada yeni bir şey olsun istiyoruz ama mal sahibi vatandaştır” dedi. Mülk sahiplerinin belli bir oranda bir araya gelmeleri ve proje üretmeleri durumunda kendisinin destek vereceğinin altını çizen Zolan, “Mal sahiplerine bundan sonraki süreç için destek olacağım.
 
Yıkılmadan önce değeri 1 ise şimdi 10. Üzerindeki bina değerini düşürüyordu” dedi. Gazetecilerin “Orada ne yapılmasını istersiniz” sorusuna ise; “O bölgeye ne yaparsanız olur. Otel ve AVM düşünülebilir ama ben 3-4 konseptin bir arada olduğu projeye daha sıcak bakıyorum. 30 bin metrekarelik bir alan. Mal sahipleri bir araya gelip kendileri de yapabilir, kat karşılığı da verebilirler. Biz verdikleri karar ne olursa olsun onları destekleriz. (Açıklamanın bu bölümünün kaynağı: Denizihaber.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
bayram eskin 6 yıl önce

büyükşehir belediye binası olsun

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku