banner175
Üçgen Köprülü Kavşakları büyük ölçüde açıldı
Üçgen Köprülü Kavşağı’nda sona geliniyor. Kavşağın bu kez Ankara’ya ulaşımı sağlayan bağlantıları trafiğe açıldı. İzmir-Ankara, Ankara-Antalya yolları ilk kez bugün araçlarca kullanıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi  Başkanı Osman Zolan, kavşağın vatandaşlara büyük yararlar sağlayacanı kaydetti. Günde 110 bin aracın kavşağı kullandığını kaydeden Başkan Zolan, eskiden her aracın en az 15 dakika bu kavşakta beklediğini kaydederek, bu durumun  hem zaman kaybı, hem  yakıt kaybı hem de çevre kirliliğine neden olduğunu ifade etti.
 
Başkan Zolan, “Üçgen köprülü kavşağı Denizli’mizin kalbidir. Günde 110 binin üzerinde araç buradan geçmektedir. Bekleme süresi 30 dakikaya kadar buluyordu. Zaman kaybı ve çevre kirliliği oluyordu. Daha az ve temiz bir çevre için bu projeyi geliştirdik. Ulaşım anlamında en iyi fonksiyonu sunsun istedik. Artık 10 saniye bile beklemeden İzmir ve Antalya ulaşımı sağlandı. Bugün Ankara istikametinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Deliktaş köprüsü üzerinden Ankara istikametini açıyoruz. Artık halkımız ara sokakları kullanmayacak. Ankara’dan Antalya istikametini açıyoruz.Köprünün yüzde 90’lık kısmı açılmış durumda. Sadece garaj çıkışında sıkıntı var. Çalışmalar tamamlandığında orası da açılacak. İnşaat halindeyken bile vatandaşlarımızı fazla sıkıntı yaratmadan çalışmalarımızı sürdürdük. Peyzaj çalışmalarımız 3-4 ay içinde tamamlanacak. Yaya köprülerimiz de devam ediyor. Denizli’mize hayırlı olsun. Burada kaybedilen zamanlar ve enerji ailelerimize kalacak. Burası yaklaşık 75 milyon liraya mal oldu. Bu proje sayesinde vatandaşımızın bekleme süresinden cebinden çıkacak olan enerji bedeli kar kalacak. Vatandaşlarımız stres olmayacak. Çevremiz temiz kalacak”dedi. (Haber: Murat Demirbilek)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku