banner175
Ulu Cami'den cenaze kaldırılmasın, önerisi
Fatih Gündüz’ün, bölgede zaten trafiğin yoğun olduğunu, cenazeye gelenlerle birlikte içinden çıkılmaz bir hale geldiğini belirttiği yazısının ilgili bölümü şöyle:

Denizli'de yaşayanlar bilir şehir merkezinde vefat eden kardeşlerimizin hemşerilerimizin cenaze namazlarının büyük bir bölümü İstasyon Caddesi ve Kayalık Caddesinin kesiştiği Denizli'nin kalbi bayramyerinin hemen dibinde olan yaya ve araç trafiğinin en yoğun yaşandığı Ulu Camiden kılınmaktadır. Bu güzergâhı kullanan sürücüler uzun araç konvoyunda dakikalarca beklemek durumunda kalmaktadır. Bu bölgeye alternatif yollarında cenaze dolayısıyla trafiği kaldırmadığını göz önünde bulundurursak hemen hemen her gün araç sürücüleri ticari araç sürücüleri otobüs ve minibüs şoförleri bu zorluğu yaşamak durumundalar...
 
Bilindiği gibi şehrimizde her geçen gün araç trafiği hızla artarken buna orantılı olarak yollarımız normal zamanda bile bu trafiği karşılamakta güçlük çekerken cenazelerimizin de şehrin tam kalbinden kaldırılması cenaze araçlarının cenazeye katılanların araçlarının park etmeleri ve yolların bu parkları kaldıramamasından dolayı 2.sıra park oluşturduğu için normal trafik kilitlenmektedir...
 
Acizane tavsiyem vefat eden ahirete intikal eden vatandaşlarımızın ikamet ettikleri mahalleye en yakın camiden veya defnedileceği mezarlıkta kılınması daha uygun olmaz mı?
 
Cenazemize elbette ki saygımız vardır bundan kimsenin şüphesi olmasın lakin yaşayan hayata bunun zorluğunu en azami şekilde yaşatmamız gerekmiyor mu?
 
Bilmiyorum bu konuda bana katılır mısınız? Sadece ben mi yanlış düşünüyorum ,Sadece beni mi rahatsız ediyor yaşanılan trafik sıkıntısı bu konunun yetkili mercilerce değerlendirilmesi gerekmiyor mu sizce?
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
BArış SUNA 6 yıl önce

öncelikle uluçarşı önünde ve arkasında bulunan araç parklarının engellenmesi ve uluçarşı cami arasında bulunanan alanın cenaze araçları için hizmete açılması bu sorunu çözer.çözüm var uygulayan yok.

Misafir Avatar
S.A. 6 yıl önce

bence hâklisiniz.

Misafir Avatar
VOLKAN 6 yıl önce

bence yanlış düşünüyorsunuz. denizlide kaç kişi camiye gidiyorda diğer camileri tanıyacak. denizlinin en belirgin sembollerinden olan camiye taziye için gelebilmek ve çarşı esnafının ulaşabilmesi daha kolay. öneride bulunacağın caminin konumu araç gelişi gidişi ne kadar müsait olacak ? cenazeye herkes araçlarıyla gelmiyor. toplu taşıma ile gelen kişileri hesaplayıp analiz etmeden böyle bir yorum yanlış. cenaze namazı çıkışında 10 dakika trafik sıkışık olur, oysaki her gün her dakika o cadde kalabalık....

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku