banner175
Ünlü yarışma MasterChef'te Denizli rüzgarı esecek
TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi bulunan MasterChef, Denizli’ye uzandı. Yarışmanın bu akşamki bölümü Pamukkale’de çekildi. Traverten manzarasında 3 ünlü şef ve yarışmacılar Denizli’ye özgü yemekleri yaptı.
Yarışmanın bu akşamki bölümü büyük heyecana sahne olacak. Denizlili jüri üyeleri de yarışmacıların yaptığı yemekleri değeri değerlendirecek. Be akşam saat 20.00’de ekrana gelecek yarışmada Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da kısa bir hoş geldiniz konuşması yapacak.

 

Son dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? İşte yeni bölüm tanıtımı... #MasterChefTürkiye #MasterChef #MasterChef2022 #ACUNMEDYA #TV8 @Danilo_Zanna @chefyalcinkaya @SomerSivrioglu pic.twitter.com/QeSzELtzwm

— MasterChef Türkiye (@TvMasterchef) November 24, 2022
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku