banner175
Vali Altıparmak'tan kışla ilgili açıklama
15 Temmuz darbe girişiminin ardından, darbeye destek veren kışlalar kısa sürede taşınmıştı. Bu kapsamda çok zikredilmese de komandolarını Çardak’tan Ankara’ya göndermeye hazırlanırken yakalanan 11. Komando Tugayı’nın da taşınması ündeme gelmişti.
 
VALİ ALTIPARMAK KONUŞTU
Uzun bir aradan sonra ilk resmi bilgi Denizli Valisi Dr.. Ahmet Altıparmak’tan geldi. Pamukkale TV’de yayınlanan ‘Gündem Özel’ programında gazeteci Ahmet Deda’nın konuya ilişkin sorusunu cevaplandıran Vali Altıparmak, taşınmanın gerçekleşmesi durumunda yeni bina yapılmayacağını, mevcuk binaların da okula dönüştürüleceğini söyledi.
 
OKUL DIŞINDA KULLANILMAYACAK
Şehir içindeki alanın taşınmasının zaman alabileceğini söyleyen Vali Altıparmak, “Ama olacaksa da en ufak bir ilave bina yapılmayacak. Mevcut binaların dönüştürülmesi ile alan okullara ayrılacak. Okulların dışında hiçbir şey olmayacak. En ufak bir konut alanı ve ya başka bir ticari alan olmayacak. Sadece ihtiyacımız olan eğitime yönelik okullarımız olacak o kadar” dedi.
 
KİMSE HAZIRLANMASIN
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da bulunduğu bir ortamda bu şekilde konuşulduğunu belirten Vali Altıparmak, “O arazi ile ilgili hiç kimse hazırlanmasın” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
vatandaş 7 yıl önce

madem öyle o halde pamukkale üniversitesine tahsis edilsin b,.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku