banner175
Valilik binasında engelli vatandaşlar için düzenleme yapıldı
Vali Hasan Karahan’ın talimatı doğrultusunda engelli vatandaşların Denizli Valiliği içinde daha rahat ve güvenli bir şekilde işlerini yapabilmeleri ve ulaşımlarının sağlanması amacıyla yönlendirme bantları yerleştirildi. Görme engelli vatandaşlar için ayrıca bina içinde bulunan birim müdürlükleri yönlendirme levhalarına braille (kabartma) alfabesi ile yönlendirme yazıları yazıldı.
 
Bedensel engelli vatandaşlar için Valiliğin üç giriş kapısının ikisinde bulunan engelli rampasının yanı sıra, Ana Protokol Giriş kapısına da engelli vatandaşların binaya daha rahat girebilmeleri için asansör yaptırıldı.
 
Vali Hasan Karahan, engelli vatandaşlarımızın başta Nüfus Müdürlüğü olmak üzere Valilikteki tüm birim müdürlüklerine ulaşımlarının sorunsuz ve onlara en uygun şekilde yardımcı olunabilmesi için bu uygulamaları hızla hayata geçirdiklerini belirtti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku