banner175
Vatandaş Üçgen Kavşağı'nı beğendi, başkan Zolan'a teşekkür etti
Denizli’nin şehir içi ve şehirlerarası trafiğinde ana arter konumunda olan Üçgen Köprülü Kavşakları'nın trafiğe açılmasının ardından kesintisiz ulaşıma kavuşan bölge, vatandaşlar tarafından tam not aldı. Üçgen'de trafik sorununu tarihe gömen projenin geçen ay trafiğe açılması ile birlikte İzmir-Ankara-Antalya yönleri akıcı bir trafiğe kavuştu. Geçmişte yaşanan uzun bekleme süreleri, akaryakıt israfı ve bölgedeki emisyon gazı sorununa son veren 3 katlı dev kavşak projesi Denizli'nin trafik çilesini azaltmada kilit nokta oldu. Peyzaj düzenlemeleri devam eden dev proje ile kent trafiğinin daha akıcı ve güvenli hale gelmesinden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar kentin kanayan bir yarasının daha çözüm bulduğunu belirterek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.
 
Vatandaş ne diyor?
 
Üçgen Köprülü Kavşakları hakkında vatandaşların görüşleri şöyle:
 

Nevzat Güçlü (35): “Önceden tek bir geçiş vardı ve ışıklarda bekleme süresi uzundu ve kuyruk oluyordu. Her yere tek geçiş oluyordu. Şimdi çok güzel oldu her taraf iki şerit, bekleme süresi yok, transit geçişler var. Şehrimize güzel bir hava kattı, Denizlimize yakıştı. Osman Zolan Başkanımız çok güzel işler yapıyor, çalışmalarını çok beğeniyoruz, teşekkür ediyorum.”
 

Ramazan Dev (55)
: “Üçgen’i 1970’den bu yana bilirim. Başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Çok rezillikler oldu. Şimdi Üçgen Köprülü Kavşakları çok güzel oldu. Bu gidişle daha Denizli’de çok güzel şeyler olur. Osman Zolan Başkan’dan Allah razı olsun. Eskiden trafik çok sıkışıktı, şimdi serbestledi. Geçmiş yıllarda günde 5-6 kaza oluyordu. Çok şükür artık fazla kaza olmaz oldu."
 
Osman Uzun (81): “Üçgen çok değişti, yollarımız çok değişti ve gelişti. 25 yıldır Denizli’de yaşıyorum. Allah'ın izniyle Denizlimiz çok ilerledi. Hiçbir eksiğimiz yok. Çok güzel oldu”
 
 
Kazım Çölgeçen (52): “Önceden virane gibi bir haldeydi, sözde yeşil alan gibi görünüyordu ama pislik içindeydi. Şu an her şey düzene oturdu. Eskiden trafik kötü durumdaydı, yarım saatte ulaşacağımız yere şimdi üst geçit, alt geçitlerle hemen varıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan süper çalışıyor, daha fazla diyecek bir şeyimiz yok.” 
 

Mestan Kana (66): “Üçgen Köprülü Kavşağı çok güzel oldu. Yapandan, hizmet edenden de, hepsinden Allah razı olsun. İyi bir yatırım oldu. Denizlimiz için çok güzel oldu. Şimdi ulaşım daha kolay ve güzel oldu, trafik akıyor ve tıkanma olmuyor. Şimdi alttan, üstten her yönden trafik rahat, serbest geçiyor.” 
 

Osman Çapraz (40): “1997’de Denizli’ye geldim. Üçgen trafiği çok karışıktı. Trafik akışı şimdi çok güzel oldu. Önceden trafik çok sıkışık ve yoğun oluyordu. Şimdiki yapılan hizmetlerle trafik gayet rahat ve akıcı. Osman Zolan Başkan güzel işler yapıyor, herhangi bir sıkıntı yok. Denizli’yi Denizli yaptı, çok teşekkürler."


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku