banner175
Vatandaşlardan alt yapı çalışmasına tam destek
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün 95 milyon lira yatırımla Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka mahalleleri ile Deliktaş Mahallesi’nin alt yapısı yapılmayan bölümünde başladığı toplamda 309 kilometrelik alt yapı çalışması devam ediyor. Bölgenin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan alt yapı yatırımının başlamasından son derece memnun olduklarını ifade eden mahalle muhtarları ve vatandaşlar Denizli Büyükşehir Belediyesine tam destek verdi. Aktepe Mahalle Muhtarı Muammer Karataş, yapımı hızla devam eden alt yapı yatırımı ile ilgili Başkan Osman Zolan'ın daha önce kendilerine söz verdiğini belirterek, "Başkanım bize bir söz vermişti ve sözünü tuttu. Altyapı kanayan yaramızdı. Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Biz çamura, toza, toprağa her şeye razıyız, yeter ki alt yapı ihtiyacımız giderilsin" diye konuştu.
 
"Başkan Osman Zolan sözünde durdu"
 
Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Gülmez ise, altyapı konusunda mahallerinde birçok sıkıntı yaşadıklarını anlatarak, "Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız gerçekten sözünde durdu. Altyapı biliyorsunuz görünmeyen yatırım demektir. Böyle bir yatırımın mahallemize gelmesi bizleri çok sevindirdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a bu altyapı hamlesi için çok teşekkür ediyorum" dedi. Mahalle sakinlerinden Durmuş Kaplancı da, bölgenin söz konusu altyapı çalışmasına ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Çok şükür Büyükşehir Belediye Başkanımız bu çalışmaları başlattı. Çalışmalar bittikten sonra altyapı sorununun kalmayacağını düşünüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
"Sıra bizim mahallemizde"
 
Mehmet Aktürk, bölgeye alt yapı çalışmasını getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ederek, şöyle konuştu: "Önceden kanalizasyonlarımız devamlı patlıyordu, açığa akıyordu, sularımız patlıyordu. İnşallah altyapı ile bu pürüzler giderilmiş olacak. Toza, çamura elbette katlanacağız. Burada çalışan arkadaşlara elimizden geldiğince yardım etmeliyiz. Belediye başkanımız 2 yıl gibi bir süre verdi. İnşallah bu süre sonunda zorluklarımız gider rahata kavuşuruz." Ömür Cozar da şunları kaydetti: "Yukarı mahalleler yapıldı bitirildi sıra bizim mahallemize geldi. Kanalizasyonumu da bağlattım. Eskiden 3 aya bir kanalizasyoncu çağırıp açtırmaya çalışıyordum. İlk etapta bundan kurtuldum."
 
"Başkan Osman Zolan’la Denizli çok değişti"
 
Dokuzkavaklar Mahalle sakinlerinden Emre Akbaş ise, altyapı çalışmasına başlanması nedeniyle mutluluk duyduklarını belirtti. Akbaş, "Biraz cefasını çekeceğiz ama sefasını da süreceğiz. Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırımları güzel, Osman Başkanımıza teşekkür ederim işinin gereğini yapıyor" diye konuştu. Yasemin Sarp ise, bu projenin hayata geçirilmesinin büyük önem arz ettiğine dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Dokuzkavaklar Mahallesi ve çevresinde böyle bir projenin yapılması gayet iyi oldu. Altyapının yapılmasını uygun buluyorum. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’la, Denizli çok değişti, projelerini takip ediyor ve çok beğeniyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum."
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku