banner175
www.denizli2020.com'a gir logonu seç
Denizli'nin plaka kodu 20'nin yan yana geldiği 2020'nin Denizli Yılı olarak ilan edilmesinin hemen ardından tüm gözler yıl boyunca tanıtım çalışmalarında kullanılacak logoya çevrildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerinin ulusal ve uluslararası gündeme bir kez daha taşınması için hayata geçirilen 2020 Denizli Yılı projesinin logo seçimi için anket çalışması başlattı. 2020 Denizli Yılı'nın resmi sitesi olarak belirlenen www.denizli2020.com  adresinde başlatılan anket çalışması ile vatandaşların beğenisine 8 ayrı logo tasarımı sunuldu. "2020 Denizli Yılı Logomuzu Birlikte Seçiyoruz" sloganıyla sunulan çalışmada vatandaşlar en çok beğendikleri logoyu seçerek "gönder" tuşuna basacak. Yaklaşık bir hafta boyunca vatandaşlar tarafından oylanan ve en çok tercih edilen logo 20 Ocak 2020 saat 20.20'de kamuoyuna açıklanacak.
 
"İlk oy Başkan Osman Zolan'dan"
 
2020 Denizli Yılı logosunu belirlemek için ilk oyu kullanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm vatandaşları 2020 Denizli Yılı logosunu belirlemeye davet etti. Başkan Zolan, "Plaka kodumuz olan 20'nin yan yana geldiği bu özel yılda (20-20) Denizlimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini bir kez daha gündeme taşımak, bu vesile ile kentimiz ve ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmak istiyoruz. Şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına yürekten inandığımız projemizin logosunu hep birlikte belirleyeceğiz. Desteklerinden dolayı şimdiden herkese teşekkür ederim" dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku