banner175
Yağmur Denizli'de hayatı felç etti

Denizli’de 25 dakika etkili olan yağış nedeniyle hayat aksadı. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda Merkez Bankası önündeki yağmur suyu tahliye bölümü atılan çöpler nedeniyle tıkandı. Yağmur suları birikince yol trafiğe kapandı. Esnaf ve belediye ekiplerinin çalışmasıyla gider açıldı ve yol 20 dakika sonra trafğe açıldı.
 

Devlet Hastanesinin poliklinikler bölümünün girişi ise aşırı yağıştan nasibini aldı. Girişten içeriye su girdi. Hastane çalışanlarının gayretiyle su içeriye tamamen girmeden engellendi.
 

Cankurtaran Doğuş Halı önünde de bir TIR yağmur nedeniyle kaydı. Yol yaklaşık 20 dakika trafiğe kapandıktan bir süre sonra açıldı.
 
Kentin değişik bölgelerinden aşırı yağışın neden olduğu olumsuzluklar yansıdı.


Dokuzkavaklar Mahallesi


Çaybaşı Caddesi
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 7 yıl önce

yüzyılın alt yapı çalışması ali aygören ile ali marımın günahını çok almışız. helal etsinler bin yıl olsa denizli kaderini yaşar

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku