banner175
Yaralı flamingoya Büyükşehir şefkati
Hasta, yaralı, kaza geçirmiş ve kötü muameleye maruz kalmış sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi, vahşi doğaya da şefkat elini uzatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Denizli'nin Çardak ilçesindeki Acıgöl'de yaralı halde bulunan flamingo bir süre önce Doğa Koruma ve Milli Parklar Denizli Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tedavisi yapılmak üzere Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne getirildi.
 
TEDAVİSİ 2 GÜN SÜRDÜ
Geçtiğimiz cumartesi günü rehabilitasyon merkezine getirilen flamingonun Denizli Büyükşehir Belediyesi veterinerleri tarafından yapılan incelemesinde herhangi bir açık yarasının bulunmadığı, uzun süre beslenemediği için uçamadığı ve bitap düştüğü tespit edildi. İki gün tedavisi süren flamingo sağlığına kavuşturularak yeniden doğal hayatına bırakılmak üzere Milli Parklar Denizli Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku