banner175
Yaşam ve Kültür Merkezi'nde sona doğru
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan ve kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaşam ve Kültür Merkezi projesinde sona gelindi. İstiklal Caddesi üzerindeki eski vali konağının bulunduğu alanda tamamlanma aşamasına getirilen Yaşam ve Kültür Merkezi 4.221 metrekare alana sahip olacak. İki adet kafeteryanın bulunacağı Yaşam ve Kültür Merkezi'nde, biri pilates salonu olmak üzere toplam 2 adet spor salonu yer alacak. El becerilerinin yapılacağı ve sergileneceği 4 adet atölye de projenin içerisinde olacak. Denizli’de vatandaşların yoğun olarak bulunduğu bölgelerden birine yapılan proje her yaştan vatandaşa hitap edecek. Bölgenin cazibe merkezi olacak Yaşam ve Kültür Merkezi'nin betonarme imalatlarının tamamlandığı kaydedilirken, elektrik tesisatlarının devam ettiği, kısa süre içinde de peyzaj çalışmalarına başlanacağı ifade edildi.
 
Yürüme mesafesinde
 
İnşaat alanını ziyaret ederek bir süre çalışanlarla sohbet eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yaşam ve Kültür Merkezi inşaatında sona yaklaşıldığını söyledi. Nüfus yoğunluğu oldukça fazla olan bölgede önemli bir ihtiyacın karşılanacağını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Merkezimizde kafeterya, spor salonları ve çeşitli kurslar düzenleyebileceğimiz atölyelerimiz olacak. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın yürüme mesafesinde olan bu tesisle önemli bir ihtiyacı daha karşılamış olacağız.Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku